Мандарината е малко вечнозелено дърво с едно стебло и
многобройни тънки увиснали клони. Кората на плода се
използва за производството на три различни етерични
масла от мандарина: Green Mandarin (зелена
мандарина), Red Mandarin (червена мандарина) и Yellow
Mandarin (жълта мандарина). Разнообразието от тези
етерични масла зависи от това колко са узрели самите
плодове по време на дестилирането. По време на
средния етап на зреене, етеричното масло от Yellow
Mandarin (жълта мандарина) е студено пресовано от
полузрелите плодови кори и се смята, че е с най-силното
ухание от всички етерични масла от мандарина.
УПОТРЕБИ
• Добавете Yellow Mandarin (жълта мандарина) във
Вашите ястия за освежаващ прилив на вкус.
• Добавете две капки в 118 ml вода за бързо
ободряване от цитрусовия плод.
• Добавете една капка към сутрешното си смути или
киселото мляко.
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА
За овкусяване на храна.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Използвайте само в разредено състояние. Приемайте не
повече от една капка на ден. Пазете далеч от деца.
Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на
контакт с кожата, избягвайте излагането на слънчева
светлина и UV лъчи в продължение на най-малко 12 часа.
Дръжте добре уплътнен и съхранявайте на хладно място.