Плащане и доставка

Плащане

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - услугата НП чрез Пощенски паричен превод позволява да заплатите директно на куриера (в брой или с карта) при получаване на стоката.

MYPOS - сигурно плащане с дебитна или кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал. Лесно и удобно- запащате пълната сума на поръчката (включително доставка, ако има начислена такава), плащането е видимо за секунди и пратката отпътува към вас или избран от вас получател, без да дължите плащане към куриера при получаване.

БАНКОВ ПРЕВОД - след като направите поръчка, ще получите автоматичен имейл със сумата на поръчката и банкови детайли, за да наредите плащането. Можете да използвате този метод за предварително плащане, като при него заплащате директно в банков клон, с онлайн банкиране или на каса на EasyPay.

SETTLE - необходимо е да имате акаунт в платформата. Плащате за секунди и сигурно.

Без значение от избрания метод на плащане, изпращаме всички наши поръчки с опция преглед и тест при куриера.

Нашият магазин приема електронни плащания, така че документ за плащане при Наложен платеж чрез ППП е издаденият от самия куриер документ за приет паричен превод, а при банков предовд- банковата квитанция.

Доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди за поръчки над 79 лева.*

*Важи за пратки до 5 кг.

Безплатната доставка важи при поръчка над 79 лева след калкулирани отстъпки и промоции.

Цената на доставката под 79 лева или до адрес се калкулира по време на поръчката, като избирате желан куриер- Еконт или Спиди. 

ВАЖНО: Нашият магазин работи изцяло с електронни плащания. Валиден документ за плащането е банковата квитанция или при наложен платеж- документът за Пощенски паричен превод, който ще получите от куриера. С този документ можете да ползвате 24 месеца гаранция на нашите уреди.

Ако желаете фирмена фактура, оставете данни на фирмата в Коментар към поръчката и ще получите електронна фактура на имейла, с който сте направили поръчката. 

Срок за изпращане на поръчките

Поръчките се изпращат в рамките на 1 или 2 работни дни (например, поръчка, направена в понеделник,в рамките на работния ден, ще изпратим най-късно във вторник, а ако е направена в понеделник, след 18 часа, най-късно в сряда). Обикновено ще изпратим поръчка, направена до 14:00 часа в работен ден, в същия работен ден.

Поръчки направени в неработен ден се изпращат в първия работен ден.

Знаем колко любими са нашите пратки - моля, ако поръчката ви е необходима в определен срок, да отбележите в коментар и ще изпратим в желания срок (или при невъзможност, ще се свържем в рамките на същия/първия работен ден, за да уточним.).

Обработваме и изпращаме Вашите поръчки в най-кратък срок, а ако искате първо да се чуем по телефона за уточнения, моля посочете и ще се свържем с Вас.

Благодарим ви за доверието – нашата радост е усмивката ви след като отворите кутията си!

 

Всички цени на сайта са крайни с включено ДДС. Издаваме данъчни фактури при поискване.

Приятно пазаруване!

 

Сравнение на продукти