Доставка

Безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди за поръчки над 79 лева.*

*Важи за пратки до 5 кг.

Цената на доставката под 79 лева или до адрес се калкулира по време на поръчката, като избирате желан куриер- Еконт или Спиди. 

ВАЖНО: Нашият магазин работи изцяло с електронни плащания. Валиден документ за плащането е банковата квитанция или при наложен платеж- документът за Пощенски паричен превод, който ще получите от куриера. С този документ можете да ползвате 24 месеца гаранция на нашите уреди.

Ако желаете фирмена фактура, оставете данни на фирмата в Коментар към поръчката и ще получите електронна фактура на имейла, с който сте направили поръчката. 

Срок за изпращане на поръчките

Поръчките се изпращат в рамките на 1 или 2 работни дни (например, поръчка, направена в понеделник,в рамките на работния ден, ще изпратим най-късно във вторник, а ако е направена в понеделник, след 18 часа, най-късно в сряда). Обикновено ще изпратим поръчка, направена до 14 часа в работен ден, в същия работен ден.

Поръчки направени в неработен ден се изпращат в първия работен ден.

Знаем колко любими са нашите пратки - моля, ако поръчката ви е необходима в определен срок, да отбележите в коментар и ще изпратим в желания срок (или при невъзможност, ще се свържем в рамките на същия/първия работен ден, за да уточним.).

Обработваме и изпращаме Вашите поръчки в най-кратък срок, а ако искате първо да се чуем по телефона за уточнения, моля посочете и ще се свържем с Вас.

Благодарим ви за доверието – нашата радост е усмивката ви след като отворите кутията си <3

 

Всички цени на сайта са крайни с включено ДДС.

Приятно пазаруване!

 

Сравнение на продукти