Доставка

Поръчките се изпращат в рамките на 1 или 2 работни дни (например, поръчка, направена в понеделник,в рамките на работния ден, ще изпратим най-късно във вторник, а ако е направена в понеделник, след 18 часа, най-късно в сряда). Обикновено ще изпратим поръчка, направена до 14 часа в работен ден, в същия работен ден.

Поръчки направени в неработен ден се изпращат в първия работен ден.

Знаем колко любими са нашите пратки - моля, ако поръчката ви е необходима в определен срок, да отбележите в коментар и ще изпратим в желания срок (или при невъзможност, ще се свържем в рамките на същия/първия работен ден, за да уточним.).

Обработваме и изпращаме Вашите поръчки в най-кратък срок, а ако искате първо да се чуем по телефона за уточнения, посочете го в поле Коментар.

Благодарим ви за доверието – нашата радост е усмивката ви след като отворите кутията си <3

 

Цени за доставка

Фиксирана цена на доставка до офис или до адрес с Еконт - 4.50 лева

Поръчки над 99 лева - безплатна доставка до офис на Еконт или адрес. 

ВАЖНО: Нашият магазин работи изцяло с електронни плащания. Валиден документ за плащането е банковата квитанция или при наложен платеж- документът за Пощенски паричен превод, който ще получите от куриера. С този документ можете да ползвате 24 месеца гаранция на нашите уреди.

Ако желаете фирмена фактура, оставете данни за фактурата в Коментар към поръчката и ще получите електронна фактура на имейла, с който сте направили поръчката. Цените на сайта са с включено ДДС.

 

Приятно пазаруване!

 

Сравнение на продукти