За НАС

Привет,

Аз съм Ивелина, основател на Givelin, wellness within. Моята мисия е да направя качествената ароматерапия лесно достъпна до всеки дом и всяко семейство.

Благодаря ти, че си тук.

Моето приключение започна през 2017г . когато останах у дома по време на първата си бременност. Откакто се помня, основната ми движеща сила е била да помагам на хората. Сега обаче беше време за рестарт. Беше време да се погрижа за себе си и отново да се отдам на страстта си – да се грижа за хората около мен.

Като майка и съпруга през деня, и оптимист и мечтател през нощта, аз вярвах, че ще открия посоката – моето (ново) нещо.

Така един ден, съвсем неочаквано открих ароматерапията.

Веднага се запалих, защото в нея видях възможност да подобря не само своето здраве и живот, но и на безброй други хора като теб.  

И така се роди Givelin.

Последваха години на обучение и предаване...ролята на майка на две малки деца, съпруга и професионалист ми донесоха и трудни моменти, но и изключително УДИВИТЕЛНИ.

Сега животът ми е много, много по-различен.

Днес съм изключително щастлива че мога да помагам на хора като теб и съм убедена, че нищо не става по случайност...

...защото знам че това е моята мисия и е възможност да дам на всеки един човек до който се докосна, не само в България но и по света – повече здраве, щастие, жизнерадост, благоденствие и баланс както във работата, така и във личният му живот със тези уникални - натурални продукти, което ме кара да се чувствам още по-благословена.

Квалификация:

Сертифициран ароматерапевт към Center of excellence. 

Член на International Clinical Aromatherapy Newtwork (ICAN).

Възпитаник на школата на Робърд Тисеранд, Essential oil Safety masterclass, 2nd edition.

  

Сравнение на продукти