Светли празници! Здраве, смирение, мир, любов и благодат да има за всички!

2023-10-24T17:46:16+03:00

 Днес ти представяме абсолютните фаворити – любимите арома дифузери на нашите клиенти*.

Ползите от арома лампите са много – от здравословно прочистване на въздуха и леко овлажняване, до неутрализиране на неприятните миризми и отличен здравословен заместител на освежителите за въздух. През есенно зимния сезон дифузерите са задължително допълнение във всеки дом или офис, тъй като използвани с подходящите етерични масла подкрепя имунитета и предпазва пространството от вируси и патогени.

Не забравяйте, че при поръчка от тук, с всеки дифузер получавате подарък етерично масло и мини книжка за дифузера с десетки рецепти за блендове за дифузери за всеки повод.

 

А сега да се захващаме с ревю на 6-те най-популярни модела арома лампи, с които ще имате релаксиращо домашно СПА на една ръка разстояние.

 

1.  Milano – мобилен дифузер от висок клас за градски номади



Модел Milano ще ви изненада приятно с романтичен вид на фенер, елегантен черен метал и луксозна кожена дръжка. Този уред е от иновативната серия Градски номади, част от луксозната линия арома лампи на Givelin.

Това, което отличава този ултразвуков дифузер от почти всички останали на пазара е вградената батерия, която позволява употреба вътре и навън. Лек, лесно преносим и елегантен, този модел бързо стана фаворит.

Друго предимство е възможността да изберете подходящия режим на работа на мъглата - постоянен или интервален, което го прави подходящ за работа по всяко време на денонощието.

 

2.   Calorya – топлинен дифузер за семееен уют и„непрофесионалисти“



Този модел не е типичен представител и може би точно това го направи фаворит- модел, който избирате най-често, когато искате да направите красив и практичен подарък на близки, които не са навътре в ароматерапията.

Уникалната комбинация от естествени материали и топли ухания внасят уют и правят обстановката топла и уединена. Можеш да ползваш модела с етерични масла, ароматни разтвори или восък … блаженство! Нежният топлинен дифузер - арома лампа Calorya доставя наслада на всички сетива и изглежда неотразимо дори само като вечерна лампа.

Calorya е декоративен топлинен дифузьор с корпус от натурално дърво. Той е ръчно изработен - всички дървени елементи са фиксирани на ръка. Това създава различен стил, който е едновременно и естествен.

 

3. Zenith –  бизнес модел bluetooth колонки



Бизнес модела е чест избор на мъжката половина от ароматните почитатели и техен фаворит. Това е и моделът, който най-често ще срещнеш в модерния офис, тъй като притежава стил и луксозно излъчване.

Зенит предлага избор от два цвята на основата – тъмно и светло дърво, за да пасне към всеки интериор.

Любими допълнения на модела са блутут колонката, от която можеш да излъчваш любимата си мелодия и часовник с аларма.

 

4. Petal 2.0 doTERRA – ултразвуков дифузер на Дотера



Petal е топ моделът на световния производител на етерични масла Дотера. Семпъл дизайн и непреходна визия, този компактен модел е лесен за употреба и се справя перфектно със задачата си. Харесваме елегантните светлини в ярък и приглушен цвят, както и интервалния режим на работа, който е категоричен плюс на модела.

Още по-хубавото е, че е наличен е за незабавна поръчка в магазина на Givelin и пристига с подарък – етерично масло на същия бранд- doTERRA.

 

5.  Solaris - Небулизиращ арома дифузер запрофесионалисти



Истинско съкровище на петата позиция – това е моделът, който всеки ревностен почитател на ароматерпията притежава. Да, ако си ценител и етеричните масла са част от твоето здравословно ежедневие, категорично притежаваш или обмисляш притежанието на поне един класически небулизатор.

Соларис е модел, който на световно ниво е признат за фаворит и това не е случайно. При този тип дифузери, етеричните масла се ползват в чиста форма, без смесване с вода и това усилва тяхната терапевтична мощ. В този представител ще се докоснем до устойчиви материали- дърво и стъкло. Красив, ефикасен и непреходен – в дом с колекция от различни дифузери, обикновено този е любим. На нас също ни е фаворит.

 

6.   Щастливият пингвин – любимата детска музикална арома лампа на всяко дете



Щастливият пингвин е последно поколение дифузер. Пристигна при нас буквално от R&D отдела на водеща фабрика за дифузери и предлага екстри, които го правят абсолютен уникат сред дифузерите за детски стаи.

Този детски модел притежава всичко – деликатна струя, подходяща за най-малките, интервален режим на работа, приглушена светлина в 7 цвята, 10 мелодии за релакс и сън. Виждали сме толкова щастливи детски лица, че сме сигурни, че и покрай теб има някой мъник, който би бил щастлив да го има. А най-хубавото е, че с уреда идва и подарък етерично масло – подходящо за деца.

 

Успя ли да избереш своя фаворит? Ако не не си сигурен/а, свържи се за индивидуална и безплатна консултация с ароматерапевт по имейл office@givelin.bg или телефон, viber, whatsapp +359 886 201 344.

 *Изборът е базиран на предпочитанията на клиентите на Givelin, продажби и обратна връзка.

Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност