Lifelong vitality pack by doTERRA – всичко, което ни е нужно за енергия и добра форма

Jul/ 7/2020

Lifelong vitality pack by doTERRA – всичко, което ни е нужно за енергия и добра форма

Есенния тур на Дотера е все по-близо и днес искам да ви разкажа за един продукт, който е част от промоционалния пакет, който можете да закупите по време на тура.
Всъщност става въпрос за цял пакет от 3 топ продукта на Дотера, а именно Lifelong vitality pack.


От доста време се интересувам от добавки, които могат да ни подкрепят и през двете ми бременности, списъкът с отделни добавки, предписани, за да задоволят нуждите ми представлява(ше) двуцифрено число.

Веднага след бременността обмислям самата аз да премина на тези комплексни витамини, които на практика включват всички добавки, които в момента пия, но събрани в малко по-малко на брой таблетки.

За момента моят личен опит се базира на съпруга ми, който започна витамините преди около седмица и тази сутрин за първи път от мноооого време чух положителен отговор на въпроса- Добре ли спа? Дали се дължи на добавките- искам да мине поне месец, за да правя по-сериозни заключения, а сега ще ви разкажа повече за самите добавки.

Освен трите добавки в пакета, ние включваме и ензимната формула на DoTERRA :

https://www.doterra.com/US/en/p/supplements-digestive-health-digestzen-terrazyme-digestive-enzyme-complex

Както и пробиотика:

https://www.doterra.com/US/en/p/digestzen-pb-assist

 

Преди да премина към описание и на трите вида добавки, искам да обърна внимание, че нищо не може да замени здравословния начин на живот, подходящо хранене и физическа активност, но е факт, че все по-малко хора имат ежедневие, което да задоволява в достатъчна степен потребностите им. Поради тази причина, за да се поддържаме в добра форма, да имаме енергия и да предотвратим доколкото е възможно преждевременното стареене, ни е необходима външна подкрепа.

 

А сега нека разгледаме какво включва Lifelong vitality pack:

  1. Alpha CRS+ - клетъчна смес за енергия и дълголетие

Сред хранителните вещества, включени във формулата, са коензим Q10 и ацетил-1-карнитин, които спомагат на метаболитните процеси в клетката да ни дадат повече енергия. Освен това, формулата включва антиоксиданти като кверцетин и алфа-липоева киселина, които подпомагат борбата с оксидативния стрес и стареенето. И накрая, ботанически екстракт от Гинко билоба, който помага за поддържане на умствената яснота и енергия.

 

Защо са важни антиоксидантите?

Антиоксидантите са сред най-критичните съставки, необходими за поддържане на добро здраве.

 

Антиоксидантните са ключови за лимитиране окислението на молекулите, което произвежда свободни радикали - тези свободни радикали водят до верижни реакции, които могат да увредят клетките. Антиоксидантите помагат на тялото ви да се справи с оксидативния стрес, както и да поддържа оптимално функционирането на сърцето, сърдечно-съдовата система, мозъка и нервната система.

Повече за продукта и какво го прави уникален, тук:

https://www.doterra.com/US/en/blog/spotlight-alpha-crs-plus

 

  1. Microplex VMz – комплексът от витамини и минерали

Този комплекс съдържа натурални витамини и минерали с високо ниво на бионаличност – вит. А, С, Е, В, D и калции, магнезии, цинк.

Говорили сме за бионаличността – тя е от изключително значение за добрата усвояемост на добавките от организма – т.е. само защото приемате даден комплексен витамин, изобщно не означава, че го усвоявате. Този комплекс на DoTERRA решава проблема с усвояването чрез гликопротеинова матрица, или казано с други думи, тялото разпознава добавките като хранителни съставки и храносмилателната система реагира адекватно, за да ги усвои.

Добавката най-общо казано подпомага метаболизма, храносмилателната система, имунната функция и клетъчната енергия.

Повече за комплекса и бионаличността, тук:

https://www.doterra.com/US/en/blog/science-wellness-microplex-mvp-meets-recommended-dietary-intakes

 

  1. xEO Mega – Омега 3, витамини D и Е

Знаете, че съм привърженик на Омега – есенциалните мастни киселини и неведнъж сме обсъждали многобройните им ползи, защо не можем да си ги набавим естествено и колко е важно да заложим на качествени добавки- заместители.

Есенциалните мастни киселини помагат за поддържате ставите, кожата, сърдечно-съдовото и мозъчното здраве, а още подпомагат клетъчното здраве, зрението, имунната система и адекватната реакция на организма при възпаления.

Най-добрите източници на омега-3 са тлъсти риби и морски водорасли, които не са често срещани в повечето диети и могат да бъдат скъпи. Молекулно филтрираното рибено масло в xEO Mega осигурява 300 mg EPA и 300 mg DHA на дневна порция и 55 mg други омега-3s. В добавка ще намерите смес от карамфил, тамян, мащерка, кимион, див портокал, мента, джинджифил, ким и немска лайка, които добавят антиоксидантна защита към сместа.

Защо продукта на DoTERRA с омега 3 е уникален, тук:

https://www.doterra.com/US/en/blog/spotlight-xeo-mega

 

Макар, че може да взимате една или две от тези добавки, най-силен ефект можете да очаквате при комбинация от трите.

 

Добрата новина за всички вегани, комплексът има и веган версия, The doTERRA Vegan Lifelong Vitality Pack.

 

За децата, потърсете специално разработените за тях серии –витамини под формата на дъвчащи таблетки (за възраст над 4 години) или сироп Омега 3 с уникален портокалов вкус:

a2z Chewables

https://www.doterra.com/US/en/p/doterra-a2z-chewable

IQ Mega

https://www.doterra.com/US/en/p/iq-mega

 

Клинично изпитване на DoTERRA относно Lifelong vitality pack

16 участника приемат добавките Lifelong vitality pack според предписаните дози в продължение на два месеца, като продължават с нормалната си хранителна и физическа рутина.

Изследвана кръвна проба преди и след двумесечния прием.

Резултати:

Значително подобрение в следните показатели – кръвни липиди, инсулин на гладно, съдечно-съдови биомаркери, EPA и съотношение AA / EPA (показва нивото на клетъчно възпаление в тялото.

Освен това участниците съобщават за повече умствена яснота, прилив на енергия, мотивация, контрол, баланс, усещане за щастие и субективно усещане за подобряване на здравето.

Тези резултати дават научна обосновка за това, което редовните потребители на DoTERRA Lifelong Vitality Pack вече знаят. Включването на тези добавки в ежедневната ви диета може да подкрепи вашето здраве в следните категории: сърдечно-съдово здраве, метаболитно здраве, възпаление на тялото, антиоксидантно състояние, ниво на енергия, имунитет и настроение.

 https://www.doterra.com/US/en/blog/science-research-doterra-lifelong-vitality-pack-clinical-trial

 

Още за интересния процес по повишаване на бионаличността и защо е важна:

https://www.doterra.com/US/en/blog/science-wellness-bioavailability-llv

 

За цени на отделните добавки или целия комплекс, както и как да ги закупите с отстъпка, се свържете с нас – office@givelin.bg или на телефон 0886 201 344.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог за здраве, уелнес и ароматерапия

Блог за здраве, уелнес и ароматерапия

Lifelong vitality pack by doTERRA – всичко, което ни е нужно за енергия и добра форма

Lifelong vitality pack by doTERRA – всичко, което ни е нужно за енергия и добра

Есенния тур на Дотера е все по-близо и днес искам да ви разкажа за един продукт, който е част от промоционалния пакет, който можете да закупите по време на Есенния тур на Дотера е все по-близо и днес искам да ви разкажа за един продукт, който е част от промоционалния пакет, който можете да закупите по време на 2020-07-07T11:48:31+03:00 Lifelong vitality pack by doTERRA – всичко, което ни е нужно за енергия и добра форма

<p>Есенния тур на Дотера е все по-близо и днес искам да ви разкажа за един продукт, който е част от промоционалния пакет, който можете да закупите по време на тура.<br />Всъщност става въпрос за цял пакет от 3 топ продукта на Дотера, а именно Lifelong vitality pack.<br /><br /><br /></p> <p>От доста време се интересувам от добавки, които могат да ни подкрепят и през двете ми бременности, списъкът с отделни добавки, предписани, за да задоволят нуждите ми представлява(ше) двуцифрено число.</p> <p>Веднага след бременността обмислям самата аз да премина на тези комплексни витамини, които на практика включват всички добавки, които в момента пия, но събрани в малко по-малко на брой таблетки.</p> <p>За момента моят личен опит се базира на съпруга ми, който започна витамините преди около седмица и тази сутрин за първи път от мноооого време чух положителен отговор на въпроса- Добре ли спа? Дали се дължи на добавките- искам да мине поне месец, за да правя по-сериозни заключения, а сега ще ви разкажа повече за самите добавки.</p> <p>Освен трите добавки в пакета, ние включваме и ензимната формула на DoTERRA :</p> <p><a href="https://www.doterra.com/US/en/p/supplements-digestive-health-digestzen-terrazyme-digestive-enzyme-complex">https://www.doterra.com/US/en/p/supplements-digestive-health-digestzen-terrazyme-digestive-enzyme-complex</a></p> <p>Както и пробиотика:</p> <p><a href="https://www.doterra.com/US/en/p/digestzen-pb-assist">https://www.doterra.com/US/en/p/digestzen-pb-assist</a></p> <p>&nbsp;</p> <p>Преди да премина към описание и на трите вида добавки, искам да обърна внимание, че нищо не може да замени здравословния начин на живот, подходящо хранене и физическа активност, но е факт, че все по-малко хора имат ежедневие, което да задоволява в достатъчна степен потребностите им. Поради тази причина, за да се поддържаме в добра форма, да имаме енергия и да предотвратим доколкото е възможно преждевременното стареене, ни е необходима външна подкрепа.</p> <p>&nbsp;</p> <p>А сега нека разгледаме какво включва Lifelong vitality pack:</p> <ol> <li><strong><a href="https://doterra.com/US/en/p/alpha-crs-plus">Alpha CRS+</a></strong><strong> - </strong><strong>клетъчна смес за енергия и дълголетие</strong></li> </ol> <p>Сред хранителните вещества, включени във формулата, са коензим Q10 и ацетил-1-карнитин, които спомагат на метаболитните процеси в клетката да ни дадат повече енергия. Освен това, формулата включва антиоксиданти като кверцетин и алфа-липоева киселина, които подпомагат борбата с оксидативния стрес и стареенето. И накрая, ботанически екстракт от Гинко билоба, който помага за поддържане на умствената яснота и енергия.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Защо са важни антиоксидантите?</p> <p>Антиоксидантите са сред най-критичните съставки, необходими за поддържане на добро здраве.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Антиоксидантните са ключови за лимитиране окислението на молекулите, което произвежда свободни радикали - тези свободни радикали водят до верижни реакции, които могат да увредят клетките. Антиоксидантите помагат на тялото ви да се справи с оксидативния стрес, както и да поддържа оптимално функционирането на сърцето, сърдечно-съдовата система, мозъка и нервната система.</p> <p><strong>Повече за продукта и какво го прави уникален, тук:</strong></p> <p><a href="https://www.doterra.com/US/en/blog/spotlight-alpha-crs-plus">https://www.doterra.com/US/en/blog/spotlight-alpha-crs-plus</a></p> <p>&nbsp;</p> <ol start="2"> <li><strong><a href="https://doterra.com/US/en/p/supplements-daily-vitality-microplex-vmz-food-nutrient-complex">Microplex VMz</a> &ndash; комплексът от витамини и минерали</strong></li> </ol> <p>Този комплекс съдържа натурални витамини и минерали с високо ниво на бионаличност &ndash; вит. А, С, Е, В, D и калции, магнезии, цинк.</p> <p>Говорили сме за бионаличността &ndash; тя е от изключително значение за добрата усвояемост на добавките от организма &ndash; т.е. само защото приемате даден комплексен витамин, изобщно не означава, че го усвоявате. Този комплекс на DoTERRA решава проблема с усвояването чрез гликопротеинова матрица, или казано с други думи, тялото разпознава добавките като хранителни съставки и храносмилателната система реагира адекватно, за да ги усвои.</p> <p>Добавката най-общо казано подпомага метаболизма, храносмилателната система, имунната функция и клетъчната енергия.</p> <p><strong>Повече за комплекса и бионаличността, тук:</strong></p> <p><a href="https://www.doterra.com/US/en/blog/science-wellness-microplex-mvp-meets-recommended-dietary-intakes">https://www.doterra.com/US/en/blog/science-wellness-microplex-mvp-meets-recommended-dietary-intakes</a></p> <p>&nbsp;</p> <ol start="3"> <li><strong><a href="https://doterra.com/US/en/p/xeo-mega">xEO Mega</a> &ndash; Омега 3, витамини </strong><strong>D </strong><strong>и Е</strong></li> </ol> <p>Знаете, че съм привърженик на Омега &ndash; есенциалните мастни киселини и неведнъж сме обсъждали многобройните им ползи, защо не можем да си ги набавим естествено и колко е важно да заложим на качествени добавки- заместители.</p> <p>Есенциалните мастни киселини помагат за поддържате ставите, кожата, сърдечно-съдовото и мозъчното здраве, а още подпомагат клетъчното здраве, зрението, имунната система и адекватната реакция на организма при възпаления.</p> <p>Най-добрите източници на омега-3 са тлъсти риби и морски водорасли, които не са често срещани в повечето диети и могат да бъдат скъпи. Молекулно филтрираното рибено масло в xEO Mega осигурява 300 mg EPA и 300 mg DHA на дневна порция и 55 mg други омега-3s. В добавка ще намерите смес от карамфил, тамян, мащерка, кимион, див портокал, мента, джинджифил, ким и немска лайка, които добавят антиоксидантна защита към сместа.</p> <p>Защо продукта на DoTERRA с омега 3 е уникален, тук:</p> <p><a href="https://www.doterra.com/US/en/blog/spotlight-xeo-mega">https://www.doterra.com/US/en/blog/spotlight-xeo-mega</a></p> <p>&nbsp;</p> <p>Макар, че може да взимате една или две от тези добавки, най-силен ефект можете да очаквате при комбинация от трите.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Добрата новина за всички вегани, комплексът има и веган версия, The doTERRA Vegan Lifelong Vitality Pack.</p> <p>&nbsp;</p> <p>За децата, потърсете специално разработените за тях серии &ndash;витамини под формата на дъвчащи таблетки (за възраст над 4 години) или сироп Омега 3 с уникален портокалов вкус:</p> <p><strong><a href="https://doterra.com/US/en/p/doterra-a2z-chewable">a2z Chewables</a></strong></p> <p><a href="https://www.doterra.com/US/en/p/doterra-a2z-chewable">https://www.doterra.com/US/en/p/doterra-a2z-chewable</a></p> <p><strong><a href="https://doterra.com/US/en/p/iq-mega">IQ Mega</a></strong></p> <p><a href="https://www.doterra.com/US/en/p/iq-mega">https://www.doterra.com/US/en/p/iq-mega</a></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Клинично изпитване на DoTERRA относно </strong><strong>Lifelong vitality pack</strong></p> <p>16 участника приемат добавките Lifelong vitality pack според предписаните дози в продължение на два месеца, като продължават с нормалната си хранителна и физическа рутина.</p> <p>Изследвана кръвна проба преди и след двумесечния прием.</p> <p>Резултати:</p> <p>Значително подобрение в следните показатели &ndash; кръвни липиди, инсулин на гладно, съдечно-съдови биомаркери, EPA и съотношение AA / EPA (показва нивото на клетъчно възпаление в тялото.</p> <p>Освен това участниците съобщават за повече умствена яснота, прилив на енергия, мотивация, контрол, баланс, усещане за щастие и субективно усещане за подобряване на здравето.</p> <p>Тези резултати дават научна обосновка за това, което редовните потребители на DoTERRA Lifelong Vitality Pack вече знаят. Включването на тези добавки в ежедневната ви диета може да подкрепи вашето здраве в следните категории: сърдечно-съдово здраве, метаболитно здраве, възпаление на тялото, антиоксидантно състояние, ниво на енергия, имунитет и настроение.</p> <p>&nbsp;<a href="https://www.doterra.com/US/en/blog/science-research-doterra-lifelong-vitality-pack-clinical-trial">https://www.doterra.com/US/en/blog/science-research-doterra-lifelong-vitality-pack-clinical-trial</a></p> <p>&nbsp;</p> <p>Още за интересния процес по повишаване на бионаличността и защо е важна:</p> <p><a href="https://www.doterra.com/US/en/blog/science-wellness-bioavailability-llv">https://www.doterra.com/US/en/blog/science-wellness-bioavailability-llv</a></p> <p>&nbsp;</p> <p>За цени на отделните добавки или целия комплекс, както и как да ги закупите с отстъпка, се свържете с нас &ndash; <a href="mailto:office@givelin.bg">office@givelin.bg</a> или на телефон 0886 201&nbsp;344.</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки